المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : جاهز لأي سؤال عن لغة ال html ؟؟



الصفحات : [1] 2 3

ابن البلد
28-05-2005, 03:15 PM
الأخوة الأعضاء الكرام
مش عارف أنتم تعرفوا أن عندي موقع html ولا لأ
علي العموم أنا عندي الموقع ده
www.html4arab.com
وأنا جاهز للرد عن أي إستفسار أو أي سؤال خاص بلغه الويب html


لكم مني كل التحية والتقدير

بنت مصر
31-05-2005, 10:54 PM
نبدأ بسم الله ونسأل ماهي لغة الاتش تي ام ال دي؟

ابن البلد
02-06-2005, 06:33 PM
نبدأ بسم الله ونسأل ماهي لغة الاتش تي ام ال دي؟
لغة ال html
هي أقدم وأول لغة لكتابة صفحات الإنترنت
(وكلمة HTML إختصار لـ Hyper Text Markup Language)
ولشرح كافي للتعريف علي لغة ال html
هنا
http://html4arab.com/StartHere/What.htm

Kind Hand
08-06-2005, 07:02 PM
أستاذ احمد شكرا لك على الموضوع الرائع والموقع الأروع الذي كان سببا في تعلمي للغة ال html وفتح لي أفاقا جديدة كثيرة والحمد لله

ولي استفسار انا بصدد إنشاء موقع خاص بي على سيرفر مجاني وكنت أود أن أدرج محرك بحث خاص بموقعي أي يبحث داخل الموقع في الملفات والصفحات الموجودة داخله فارجو منك شرح الطريقة لعمل ذلك حيث أنها غير موجودة بالموقع التعليمي الخاص بك ولكم جزيل الشكر

ابن البلد
08-06-2005, 09:27 PM
أستاذ احمد شكرا لك على الموضوع الرائع والموقع الأروع الذي كان سببا في تعلمي للغة ال html وفتح لي أفاقا جديدة كثيرة والحمد لله

ولي استفسار انا بصدد إنشاء موقع خاص بي على سيرفر مجاني وكنت أود أن أدرج محرك بحث خاص بموقعي أي يبحث داخل الموقع في الملفات والصفحات الموجودة داخله فارجو منك شرح الطريقة لعمل ذلك حيث أنها غير موجودة بالموقع التعليمي الخاص بك ولكم جزيل الشكر
الحقيقة خدمة إنشاء محرك بحث بتحتاج إلي لغات كتابة مواقع غير لغة ال html
ولكن فيه بعض المواقع بتعطيك الخدمة دي مجانا بحيث أنها بضيف 500 صفحة من موقعك في محرك البحث زي الموقع ده
http://www.atomz.com/
وده اللي أنا أستخدمته في عمل محرك بحث لموقع html4arab
لك مني كل التحية والتقدير

ALHOOL
09-06-2005, 08:29 PM
شكرا يا ابن البلد على الموضوع الرائع

وانتظروا منى مشاركات كثيرة هنا ... وشكراً

ابن البلد
10-06-2005, 09:51 PM
شكرا يا ابن البلد على الموضوع الرائع

وانتظروا منى مشاركات كثيرة هنا ... وشكراً
في إنتظار مشاركاتك أبو حميد :)

abbloushi
08-07-2005, 08:07 PM
السلام عليكم

يعطيك العافيه يا أخي المليجي

انا بصراحه بودي أن أصبح مصمم محترف

وبودي أن أبدأ في هذه اللغه

وأرجو أن تنصحني في البدايه في ما يجب أن افعله في تصميم الصفحات

وأود أن اعرف ماهي اللغات المفروض أن أعرفها غير هذه اللغه

وماهي المصادر التي أقدر أن أستفيد منها لأصبح محترف Html ?

ابن البلد
09-07-2005, 11:19 AM
السلام عليكم

يعطيك العافيه يا أخي المليجي

انا بصراحه بودي أن أصبح مصمم محترف

وبودي أن أبدأ في هذه اللغه

وأرجو أن تنصحني في البدايه في ما يجب أن افعله في تصميم الصفحات

وأود أن اعرف ماهي اللغات المفروض أن أعرفها غير هذه اللغه

وماهي المصادر التي أقدر أن أستفيد منها لأصبح محترف Html ?

لكي تصيح مصمم محترم ما عليك إلا الجهد في المعرفة والإطلاع بشكل كافي علي كثير من المواقع
تصميم الصفحات يجب أن يكون سلسل ولا بسيط ولا يحتوي علي كثير من الألوان الزاعقه التي كثيرا ما تؤذي نظر المتصفح او ألوان باهته او خط صغير يصعب متابعة قراءة الصفحات معه
اللغات التي يجب أن تتعلمها
كبداية يجب أن تتعلم لغة ال html
فهي اللغة الأساسية في كتابة جميع صفحات الإنترنت بمافيهم المبرمجة فجميعها تترجم في النهاية إلي لغة html او تكون منشقة منها

المصادر يمكنك كبداية الإستعانه بموقع المصدر العربي التعليمي
www.html4arab.com (http://www.html4arab.com)

لك مني كل التحية والتقدير
وأي مشكلة تواجهه أو إستفسار أنا في الخدمة

سمسمة
27-07-2005, 04:02 AM
موضوع جميل ياابن البلد اما احتاج سؤال هاجى اسئلك

*8**8**8*

ابن البلد
27-07-2005, 10:58 AM
موضوع جميل ياابن البلد اما احتاج سؤال هاجى اسئلك

*8**8**8*
تنوري يا سمسمة :)
:f:

mad boy
27-07-2005, 11:53 AM
موضوع رائع

ولكن كفايه عليا الفوتوشوب حاليا

انا دلوقتى حسيت بشعور الى حط الصور الرمزيه فى المنتدى(مع انها قليلا ماتمت بصله)

تسلم ايدك يا ابن البلد

اخوك محمد...

ابن البلد
27-07-2005, 04:30 PM
موضوع رائع

ولكن كفايه عليا الفوتوشوب حاليا

انا دلوقتى حسيت بشعور الى حط الصور الرمزيه فى المنتدى(مع انها قليلا ماتمت بصله)

تسلم ايدك يا ابن البلد

اخوك محمد...
الله يسلمك يا محمد
:f:

محمد إسماعيل سلامه
25-08-2005, 12:33 AM
الأخوة الأعضاء الكرام
مش عارف أنتم تعرفوا أن عندي موقع html ولا لأ
علي العموم أنا عندي الموقع ده
www.html4arab.com (http://www.html4arab.com/)
وأنا جاهز للرد عن أي إستفسار أو أي سؤال خاص بلغه الويب html


لكم مني كل التحية والتقدير

الأخ الكبير : إبن البلد
في البداية , دعني أحييك على موقعك والذي أتصفحة منذ ساعات , ووصلت لبعض النتائج الجميلة ..
وكان لي حوالي 100 سؤال .. بس !!!!
ودعني أولا أوضح لك أنني ..
لا أمتلك جهاز كمبيوتر..
لاأمتلك أية خبرة في نظم التعامل بكافة أنواعها.!!
وقريبا سأصبح لا أمتلك بيتي..ولست أمزح .. !!
المهم ..
أحببت كثيرا لغة الـhtml هذه , وأصبحت لدى رغبة عارمة لتصميم بعض الصفحات التي تتضمن لي ديوانا
وبعض الأشياء الأخرى , وتثبيتها (كما فهمت ) في أي موقع مستضيف ..
هذه فكرة رائعة ..
وبالفعل وبتتبع شرح الموقع استطعت فهم بعض المقدمات البسيطة وتطبيقها ..
ولكن تقف معي بعض المسائل بعضها يرجع لعم خبرتي أساسا في هذا المجال أصلا.. وهذه لن أثقلك بها..
أما بخصوص الــhtml فأنا أستوعبها بطريقة (تقدر تقول يعني , مش بطاله ).
هل هذا الرابط يعمل عندكhttp://E:\htmlfiles\55page.htm (http://e:htmlfiles55page.htm/)
لا تضحك ..فبرغم أنني لا أستوعب كيف يمكن أن أصنع رابط بين صفحة في الإنترنت وأخرى في جهازي .. فقد قمت به عسى أكون مخطئا ويعمل ..وحينئذ أن ترى .. مجهود حوالى 3 ساعات متواصلة...

عموما اعتبرني مجنون .. وأسئلتي هي ..
كيف أكتب العموان في مربع ..أو كيف أكتب في مربع ..أقصد هنا ( بروازا يحتوى الكلمات في الصفحة) ؟
وكيف أتحكم في موقع البرواز من الصفحة؟ ..لأنني كثيرا ما أكتب ما أريد في الملف ولكن لا يظهر ( مكانيا) كما أريد في الصفحه..

ملحوظة ..أكثر شيء أستصعبة هي الجداول
وتضمين بعض الصفحات في صفحة واحدة

شكرا لك على الموقع يا صديقي..ولكن وعد
عندما أقتني جهاز كمبيوتر .. سأكون أفضل حالا بكثير
هعمل ايه يابن عمي..العين بصيرة والإيد قصيرة..(على فكرة) أنا نظري ضعيف..بكماله !1

بس والنبي يا أستاذنا تغرفني أعمل البرواز ازاي بالراحة كدة ..

ولك ودي..

أخوك
محمد إسماعيل سلامه


مساء الفل الرابط مشتغلش ..أنا قلت كده برضه .. الرابط يكون بين مواقع وصفحات على الإنترنت ..مش بين موقع وصفحة في جهاز عبيط..صحيح ياولاد ( النت نور)
يالا .. محدش بياقولها بالساهل..
سامحوني يا جماعة هوا أنا كدة بتعلم كل حاجة بصمت ولو حدي .. (بالديداكشن) الإستنتاج يعني ..
تصدقوا ان دي كانت في وقت من الأوقات الكلمة الوحيدة اللى أعرفها بالإنجليزي واديني نسيت حروفها ..
أنا رجعت أقول ان الرابط بايظ .. واللا يمكن أنا اللى مخي باظ ..
يجعله عامر..
سلام عليكم

ابن البلد
12-09-2005, 02:40 PM
هل هذا الرابط يعمل عندكhttp://E:\htmlfiles\55page.htm
بالطبع لا يعمل لان مكتوب بشكل غير سليم كما أنه لا يوجد علي جهازي أي من الملفات أو الفولدرات التي قمت بذكرها مثل
htmlfiles


كيف أكتب العموان في مربع ..أو كيف أكتب في مربع ..أقصد هنا ( بروازا يحتوى الكلمات في الصفحة) ؟
يمكنك كتابة الكلمة في مربع عن طريق عمل جدول من خانه واحده ووضع به الكلمات وتحديد هذه الخانه بالإطار وحجمه وشكل وأرجوا منك مراجعه هذا الدرس للتعمق أكثر ومعرفه الكثير خاصة في طريقة عرض المربع وتحريكة في الصفحة
http://html4arab.com/Tables/basictables.htm

Bloody Tears
04-10-2005, 05:30 AM
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اولا انا محمد من مصر وعضو جديد في منتداكم الرائع
انا مصمم صغير للمواقع اعمل علي المساحات المجانيه
واود من يساعدني واهم شي في الفورمس او تقسيم الصفحه انا معييش غير برامج المواقع
زي جيران والياهو واحب ان اعرف كود تسيم الصفحات لبانر وهكذا
ولك مني جزيل الشكر
yours
رسول غرام alex

ابن البلد
10-10-2005, 01:42 PM
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اولا انا محمد من مصر وعضو جديد في منتداكم الرائع
انا مصمم صغير للمواقع اعمل علي المساحات المجانيه
واود من يساعدني واهم شي في الفورمس او تقسيم الصفحه انا معييش غير برامج المواقع
زي جيران والياهو واحب ان اعرف كود تسيم الصفحات لبانر وهكذا
ولك مني جزيل الشكر
yours
رسول غرام alex
كل التقسيمات دي بتحصل بالجداول
أو بإستخدام الأطارات
يمكنك مراجعة الدروس دي هنا
www.html4arab.com

أحمد المليجي
13-11-2005, 11:51 PM
ابن البلد
اولا خلي بالك دي اول مرة في حياتي اسأل عن كيفية عمل شىء يعني انت كدة تعتبر بطل قومي ههههههه
المهم سؤالي ربما يكون سهل بس حقيقي طلع عيني
ازاي اضيف ملف php في صفحة مصممة بال html
و علي سبيل المثال ملف البي اتش بي دي عداد زوار
الحل ايه يازعيم

ابن البلد
14-11-2005, 12:02 AM
ابن البلد
اولا خلي بالك دي اول مرة في حياتي اسأل عن كيفية عمل شىء يعني انت كدة تعتبر بطل قومي ههههههه
المهم سؤالي ربما يكون سهل بس حقيقي طلع عيني
ازاي اضيف ملف php في صفحة مصممة بال html
و علي سبيل المثال ملف البي اتش بي دي عداد زوار
الحل ايه يازعيم
الحل بسيط
تعمل الملف داخل إطار داخلي
inline frame
بحيث يظهر المساحة المحددة اللي هتظهر من ملف ال php
وبكده تبقه أدرجته ضمن الصفحة زي بالظبط هنا
www.egyptsons.com
هتلاقي أخر عشر مواضيع للمنتدى هي أصلا في صفحة php
لكن موجوده وظاهره داخل صفحة html

أحمد المليجي
14-11-2005, 12:32 AM
يابو دماغ شبكة حيتان
يعني مش زي الفلاش او الجافا سكريبت
اصلي حاسس ان الطريقة دي كانها عافية بالدراع يعني ههههه
انا عاوز احط الملف و هو راضي مش و هو زعلان مني

ابن البلد
14-11-2005, 12:41 AM
يابو دماغ شبكة حيتان
يعني مش زي الفلاش او الجافا سكريبت
اصلي حاسس ان الطريقة دي كانها عافية بالدراع يعني ههههه
انا عاوز احط الملف و هو راضي مش و هو زعلان مني
هو كده هيكون راضي
لو عايز تحطة زي الفلاش أو الجافا أسكربت
يبقه تكتب الصفحة بصيغة XML أو shtml
وضيفة بأمر include

أحمد المليجي
14-11-2005, 12:02 PM
الف شكر يا زعيم علي المعلومات

ابن البلد
14-11-2005, 03:16 PM
الف شكر يا زعيم علي المعلومات
علي الرحب والسعة يا أستاذ :)

أحمد المليجي
25-11-2005, 10:13 PM
السلام عليكم بوحميد
انا ليه سؤال سريع
ارجوك ينفع تلاقي لي طريقة اشيل بيها الاعلان اللي بيطلع عندي في الموقع
خصوصا و اني هنزل بالنسخة الجديدة من الموقع بس عاوزها تبقي علي ميه بيضا
http://www.geocities.com/fancy7000/pic20.gif

و سؤال تاني ... مش عارف ليه البحث بتاع الجوجل اللي في الموقع مش شغال بيقول لي غير متاح و مش بيحسب حاجة
http://www.geocities.com/fancy7000/pic11.gif
http://www.geocities.com/fancy7000/pic30.gif

ابن البلد
25-11-2005, 11:11 PM
السلام عليكم بوحميد
انا ليه سؤال سريع
ارجوك ينفع تلاقي لي طريقة اشيل بيها الاعلان اللي بيطلع عندي في الموقع
خصوصا و اني هنزل بالنسخة الجديدة من الموقع بس عاوزها تبقي علي ميه بيضا
http://www.geocities.com/fancy7000/pic20.gif

و سؤال تاني ... مش عارف ليه البحث بتاع الجوجل اللي في الموقع مش شغال بيقول لي غير متاح و مش بيحسب حاجة
http://www.geocities.com/fancy7000/pic11.gif
http://www.geocities.com/fancy7000/pic30.gif
حساب محرك البحث بالنسبه لجوجل
بيتحسب علي حسب ضغط الزائر اللي بيعمل بحث علي الإعلان اللي بيظهر في نتيجة البحث
فممكن يكون مبيظهرش في نتيجة البحث إعلانات او الزائر مش بيضغط عليها
أما بخصوص كود إغلاق الإعلانات الخاصه بالجيوسيتز فأنا في الحقيقة معرفهوش وأعتقد أنه مبيشتغلش في كثير من الأحيان

أحمد المليجي
25-11-2005, 11:47 PM
حساب محرك البحث بالنسبه لجوجل
بيتحسب علي حسب ضغط الزائر اللي بيعمل بحث علي الإعلان اللي بيظهر في نتيجة البحث
فممكن يكون مبيظهرش في نتيجة البحث إعلانات او الزائر مش بيضغط عليها
أما بخصوص كود إغلاق الإعلانات الخاصه بالجيوسيتز فأنا في الحقيقة معرفهوش وأعتقد أنه مبيشتغلش في كثير من الأحيان

الف شكر يا زعيم علي اهتمامك و علي التوضيح
تسلم لي يا سيد احمد
*3*

Hesham Nassar
07-12-2005, 12:12 PM
السلام عليكم بوحميد
انا ليه سؤال سريع
ارجوك ينفع تلاقي لي طريقة اشيل بيها الاعلان اللي بيطلع عندي في الموقع
خصوصا و اني هنزل بالنسخة الجديدة من الموقع بس عاوزها تبقي علي ميه بيضا
http://www.geocities.com/fancy7000/pic20.gif


أنا لقيتلك يا ابو حميد موقع تقريباً لواحد فليبيني ..
المهم فيه شرح و تطبيق لحكاية وضع الكود عشان يشتغل بطريقه صح و هو مطبقه على موقعه ع الجيوسيتيز ..

و الرابط بتاعه ..

هـــــــنـــــا (http://www.geocities.com/jalandonis/jet/?20056)

على فكره ..
أنا مجربتش الكود بس هو محتاج شغلانه و اسلوب معين كده مشروح في الموقع ..

معاك ابن البلد بقى ممكن يساعد في المسألة دي لحسن أنا مليش أوي في تطبيقات الـ HTML ..
و لو لقيت جديد هبقى أجيبه معايا ..:)

تحياتي ..*8*

أحمد المليجي
07-12-2005, 12:54 PM
و الله يا هشام انت راجل تمام و 10/10
تحياتي ياباشا و الف شكر
*3*
بس واخد بالك من حاجة ان الموقع علي الجوسيتس و الاعلان مش طالع ياتري النمس مستخدم كود ايه *11*

ابن البلد
07-12-2005, 10:12 PM
و الله يا هشام انت راجل تمام و 10/10
تحياتي ياباشا و الف شكر
*3*
بس واخد بالك من حاجة ان الموقع علي الجوسيتس و الاعلان مش طالع ياتري النمس مستخدم كود ايه *11*
يا بني ماهو شارح لك

أجمد حتى في كلامه
قالك غير الإمتداد بتاع الصفحة من html إلي txt ودي الطريقة الوحيدة الأكثر قانوينة ومش هتظهر الإعلان وأدالك مثال علي الصفحة دي
http://geocities.com/jalandonis/jet/index.txt

ابن البلد
07-12-2005, 10:13 PM
تشكر يا هشام علي الموقع :y:

أحمد المليجي
08-12-2005, 11:13 AM
يا بني ماهو شارح لك

أجمد حتى في كلامه
قالك غير الإمتداد بتاع الصفحة من html إلي txt ودي الطريقة الوحيدة الأكثر قانوينة ومش هتظهر الإعلان وأدالك مثال علي الصفحة دي
http://geocities.com/jalandonis/jet/index.txt

تصدق و تأمن بالله انا دخلت امبارح و عملت save للصفحة من غير ما اخد بالي انة حاطت الاكواد
تسلم ايدك يا زعيم

حيران مره
21-02-2006, 12:54 AM
مشكوووووووووووووور على البادره الرائعه

ولي عودة بإذن الله


تحياتي

أحمد المليجي
22-02-2006, 10:52 PM
:$ انا عارف ان اسئلتي كترت بس اعمل مافيش قدامي غيرك يا كينج
المهم ندخل في الموضوع
انا بحاول من 100000000000 يوم اني اعمل mailing list و مش لاقي الحل:'( لاني و بصراحة مش عاوز الحاجات المجانية :uff:
ابقي رد لما تفضي بقي ان شاء الله :mazika2:
تحياتي
:f: :f:
:f:

ابن البلد
23-03-2006, 05:26 PM
مشكوووووووووووووور على البادره الرائعه

ولي عودة بإذن الله


تحياتي
في إنتظارك حيران :)

ابن البلد
23-03-2006, 05:29 PM
:$ انا عارف ان اسئلتي كترت بس اعمل مافيش قدامي غيرك يا كينج
المهم ندخل في الموضوع
انا بحاول من 100000000000 يوم اني اعمل mailing list و مش لاقي الحل:'( لاني و بصراحة مش عاوز الحاجات المجانية :uff:
ابقي رد لما تفضي بقي ان شاء الله :mazika2:
تحياتي
:f: :f:
:f:
معلش يا باشااا أتأخرت عليك
بالنسبة للقوائم البريدية
في إسكربت رائع أسمه MyMail بيشتغل بال PHP و ال MySql
ده كويس وبيشيل عدد كبير من لميلات ممكن 100 ألف ميل تقريبا

وفيه قائمة أسمها subscribe تقريبا ودي بتشتغل بنظام ال CGI
ودي بتشيل إلي ربع مليون ميل وفيها خواص كتيرة جدا منها إرسال الميلات 1000 مثلا كل ساعة

ana3sola
24-03-2006, 02:07 PM
موقع هايل وشرح مبسط ومنظم على خطوات
ربنا يخليك يا ابن البلد
ازاى ان ماشوفتش الموقع ده قبل كده
تسلم ايدك اخى
ربنا يجازيك خيرا

ابن البلد
24-03-2006, 02:52 PM
موقع هايل وشرح مبسط ومنظم على خطوات
ربنا يخليك يا ابن البلد
ازاى ان ماشوفتش الموقع ده قبل كده
تسلم ايدك اخى
ربنا يجازيك خيرا
شكرا أنا عسوله علي المجاملة الجميله دي
ويارب يكون الموقع عجبك و أستفادتي منه :f:

أحمد المليجي
24-03-2006, 03:26 PM
معلش يا باشااا أتأخرت عليك
بالنسبة للقوائم البريدية
في إسكربت رائع أسمه MyMail بيشتغل بال PHP و ال MySql
ده كويس وبيشيل عدد كبير من لميلات ممكن 100 ألف ميل تقريبا

وفيه قائمة أسمها subscribe تقريبا ودي بتشتغل بنظام ال CGI
ودي بتشيل إلي ربع مليون ميل وفيها خواص كتيرة جدا منها إرسال الميلات 1000 مثلا كل ساعة

يااااااااااااااااااااااااااااااااا تصدق اني صرفت نظر اصلا عن الفكرة دي هههههه
بس عموما انت رجعتها تاني و شكرا يازعيم علي المعلومات دي :y1:
تقبل تحياتي
http://www.geocities.com/fancy7000/pic33.gif

ana3sola
25-03-2006, 05:54 PM
شكرا أنا عسوله علي المجاملة الجميله دي
ويارب يكون الموقع عجبك و أستفادتي منه :f:

والله مش مجامله خالص
الموقع فعلا ممتاز ومرتب :y1:
وانا كل يوم ادخل اتصفحه :cool:
ربنا يخليك يارب:4:

محمد العلاوي
13-04-2006, 10:15 PM
الاخ الحبيب ابن البلد انا عندى موقع وهو ليش موقع رسمي انه اسبيس وارجو عمل كود html للمنتدى لوضعه في موقعي فهل يمكن عنل الكود وشكرا سلااااااااااااااااام :y:

ابن البلد
28-04-2006, 07:42 PM
الاخ الحبيب ابن البلد انا عندى موقع وهو ليش موقع رسمي انه اسبيس وارجو عمل كود html للمنتدى لوضعه في موقعي فهل يمكن عنل الكود وشكرا سلااااااااااااااااام :y:
جميع المنتديات يلزمها لغة برمجة
مثل ال php
أو ال asp

أما ال html لوحدها لا تكفي .

amr emam
30-04-2006, 10:45 AM
اخى العزيز / احمد صلاح

بصراحه انا اول مره اعرف ان عندك موقع تانى

عالعموم انا دخلت و قريت شويه واستفدت

بس لما جيت انزل من مكتبه البرامج قالى المكتبه قيد التطوير

ان شاء الله لى عوده تانى علشان انزل كتب واقعد اذاكر شويه

اصل مجال تصميم المواقع ده عايز ادخل فيه واتعرف عليه اكتر

عمرو امام

ابن البلد
06-05-2006, 02:33 AM
اخى العزيز / احمد صلاح

بصراحه انا اول مره اعرف ان عندك موقع تانى

عالعموم انا دخلت و قريت شويه واستفدت

بس لما جيت انزل من مكتبه البرامج قالى المكتبه قيد التطوير

ان شاء الله لى عوده تانى علشان انزل كتب واقعد اذاكر شويه

اصل مجال تصميم المواقع ده عايز ادخل فيه واتعرف عليه اكتر

عمرو امام
أنا تحت أمرك يا عمرو
بالنسبه للمكتبه أنا قفلتها من فترة طويلة أوي يمكن من سنة
ومطورتهاش الحقيقة

وكمان قفلت المنتدى اللي هناك
بس ربنا يسهل وأفتحهم تاني من جديد

Tharwat
10-05-2006, 02:37 AM
اخى الغالى

نحن لدينا خاصية اسمها الواجة المتطورة المرئية التى تسمح لنا بنسخ المواضيع بالصور دون الحاجة الى كتابت اكةاد

و لكن اخى يملك منتدى ولا يستطيع تشغيل هذة الخاصية فاممكن الطريقة او الهاك لكى تفعل هذة الخاصية و شكرا

ابن البلد
12-05-2006, 12:11 AM
اخى الغالى

نحن لدينا خاصية اسمها الواجة المتطورة المرئية التى تسمح لنا بنسخ المواضيع بالصور دون الحاجة الى كتابت اكةاد

و لكن اخى يملك منتدى ولا يستطيع تشغيل هذة الخاصية فاممكن الطريقة او الهاك لكى تفعل هذة الخاصية و شكرا
هذه الخاصية ليست هاك وإنما هي متاحه في إصدارات ال VB 3.0.0
يمكنك تشغيلها من لوحة التحكم
لك مني كل التحية والتقدير

أحمد المليجي
22-05-2006, 10:08 PM
الاول عاوز اقولك ان الموضوع بتاع htaccess. عمل معي احلي شغل
ثانيا انا مش عاوزك تندم ابدا علي انك حطيت الموضوع دي في يوم من الايام لاني عارف اني ذهقتك من كتر الاسئلة ههههههه
ندخل في المهم انا مش جي اسئل علي فكرة انما استفسار
شوف الكود دي و قولي اية رأيك فية



<?php include 'poll.php' ?>


لو تتذكر كنت سئلتك علي كود ادخل بي صفحة بي اتش بي في اتش تي ام ال و انا بعتقد انة هو دي

و عاوز رأيك برضة في اخر اعمالي اللي طلعت عيني بجد
http://www.test7000.host.sk (http://www.test7000.host.sk)
دي لسة مجرد تجربة طبعا و ياريت بقي لو فية اي اخطأ فنية تقولنا عليها بقي بحكم الخبرة برضة و بتعبك معي ياباشا :bye:

ابن البلد
27-05-2006, 04:26 AM
في البداية آسف علي التأخير بس كان فية ظروف :$ ملخبطة الدنيا شوية


الاول عاوز اقولك ان الموضوع بتاع htaccess. عمل معي احلي شغل
أي خدمة يا باشاا
أنا كمان أتعلمت منه شوية حاجات حتى أستخدمتها في هريدي لحماية الملفات ولشوية حاجات تانيه خاصه بالسرية


ثانيا انا مش عاوزك تندم ابدا علي انك حطيت الموضوع دي في يوم من الايام لاني عارف اني ذهقتك من كتر الاسئلة ههههههه
بالعكس طبعا أنا مبسوط جدا أنك مهتم وبتسأل :f:
بس يارب أقدر أفيدك دايما


ندخل في المهم انا مش جي اسئل علي فكرة انما استفسار
شوف الكود دي و قولي اية رأيك فية



<?php include 'poll.php' ?>


لو تتذكر كنت سئلتك علي كود ادخل بي صفحة بي اتش بي في اتش تي ام ال و انا بعتقد انة هو دي
الكود ده طبعا كويس جدا بس مش هينفع يستخدم في صفحة html
وأقصد هنا صفحة إمتدادها html
يعني مش هينفع تحطه مثلا في صفحة تكون home.html
لكن ممكن تحطة في صفحة تكون home.php
حتى ولو الصفحة كلها مكتوبة بال html هيشتغل برضك الكود اللي أنت كتبته ده
بس المهم يكون إمتدادها php علشان يقدر السيرفر يترجمها عن طريق لغة ال php




و عاوز رأيك برضة في اخر اعمالي اللي طلعت عيني بجد
http://www.test7000.host.sk (http://www.test7000.host.sk)
دي لسة مجرد تجربة طبعا و ياريت بقي لو فية اي اخطأ فنية تقولنا عليها بقي بحكم الخبرة برضة و بتعبك معي ياباشا :bye:

أنا دخلت علي الموقع لكن بيديني رسالة أن غير مصرح لي بزيارة الصفحة دي
أظاهر أن شكل الhtaccess. عمل عمايلة :d

أحمد المليجي
27-05-2006, 11:22 AM
فعلا الكود مشتغلش معي في الصفحة اللي بامتداد اتش تي ام ال زي ما قلت بالظبط بس بصراحة ماكنتش عارف السبب فتسلم ايدك علي التوضيح
اما الموقع بقي دي كان مجرد تجربة و بعد ماخلصت مسحت اللي علية هههههه فالظهر انك ما لحقتش تشوفة عموما هو موجود هنا دلوقتي
www.fancy7000.host.sk/dir/ (http://www.fancy7000.host.sk/dir/)
و الف شكر يا باشا علي اهتمامك

ميمو المصرى
27-05-2006, 11:41 AM
ان شاء الله انا حراجع الموضوع كله لانى بجد معرفش حتى يعنى ايه html
شكرا على الموضوع يا احمد

ابن البلد
27-05-2006, 01:35 PM
أنا بصيت بصه سريعة كده
بس شكله حلو :)